Uutiset

Laituriasiaa ja muutoksia talvitelakointipaikoissa

Lokakuun ensimmäisen noston jälkeen alkavat teräs-ponttoonilaiturin purkutyöt  ja sen vuoksi osa rannasta jätetään työtilaksi. Kaikki talvitelakointi paikat pitää sopia kippareiden kanssa

Kukaan ei voi nostaa venettään aikaisemmin sopimatta paikasta, eikä yhtään paikkaa voi varata parkkeemalla siihen tyhjän trailerin tai pukit. Jos ns. laittomia veneitä joudutaan siirrättämään pois, niin  se tapahtuu veneenomistajan kustannuksella. Työt tedään talkoilla. Talkootyö on venepaikanhaltijalle kuuluva velvollisuus venepaikkaluettelon mukaisesti ja talkookutsu lähetetään tekstiviestinä tai sähköpostitse. Talkooilmoitus laitetaan myös rannan ilmoitustaululle. Jos tulevat talkoopäivät eivät sovi sinulle, niin ilmoita asiasta satamakippareille. 
 
Laiturin purku ja aisojen ym. irrottaminen tulee olemaan suuri työ ja vaatii meiltä kaikilta ponnisteluja, mutta tilalle saamme kaivattua talkoohenkeä.

Kuulumisia venekerhosta 

Säilyttäessäsi telakointivälineitä rannan alueella ns. pukkitarhassa merkitse ne selvästi omalla nimellä ja venepaikkanumerolla. Trailereiden säilytyspaikka on myös pukkitarha.

Siivoa talvehtimispaikkasi ympäristö ja vie ongelmajätteet itse pois rannasta.


10§ Satamaohjesäännöt

Veneiden telakointi on sallittu 20.9. - 4.6. välisenä aikana. Poikkeuksista on aina sovittava satamakapteeneiden kanssa. Viime keväänä oli jonkin verran  lipsumista tässä asiassa, joten skarpataan vähän.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trailerit

Muistathan, että trailereiden kesäsäilytys on ”pukkitarhassa”. Jos trailerisi ei ole vielä siellä, niin tyrkkää se sinne. Myös vielä rannassa seisovat veneet pitää laskea veteen, ellet ole sopinut muuta satamakapteeneiden kanssa.

Skogsholmen

Skogsholmenissa lukot vaihdettu. Uuden avaimen kerholaiset saa käyttöönsä 10 €:n panttia vastaan. Kyselkää kippareilta tai hallituksen jäseniltä.

T-paidat

Kerholle tilattu logolla varustettuja harmaita T-paitoja. Paidan hinta on 10€. Koot ovat S, M, L, XL ja XXL. Niitä voi ostaa hallituksen jäseniltä Asiasta tiedotetaan ilmoitustaululla. 

Rottia rannassa

Rottia on nähty m.m pikkusaunan/vessan nurkilla ja grillin takana useaan otteeseen. 

Rotat levittävät mm. salmonellaa ja luovat mielikuvaa huonosta hygieniasta. Pidetään grillipaikka puhtaana. Ehkä on syytä käyttää jotain alustaa, kun valmistat ruokaa grillillä. Rotat hakevat ruokaa myös pöydiltä.

Nyt on tärkeätä, että jokainen huolehtii jätteistään asianmukaisesti.

Hallitus päätti myös, että kaikkien luontoon kuuluvien eläinten ruokkiminen on kielletty toistaiseksi rannan alueella. Älä levitä leivänmurusia tms. maahan lintujen ruuaksi, koska samalla ruokit myös rottia. Päätöksen noudattamatta jättämisestä seuraa Kerhon sääntöjen mukaiset toimenpiteet.

Toivottavasti yhteistyö pelaa ja saadaan ratkaistua tämä ongelma mahdollisimman pikaisesti. Tämä on meidän kaikkien yhteinen etu.

Valokuvagallerialle hoitaja

Kotisivujen valokuvagalleriaan tarkoitetut kuvat  lähetetään Raimo Tapojärvelle. Raimon sähköposti osoite on raimo.tapojarvi(at)elisanet.fi

Toimintasuunnitelma 2019
Kerhon toimintasuunnitelma vuodeksi 2018 on julkaistu jäsenasioissa Löydät sieltä kerhon tapahtumat.

Kerhon toimihenkilöt 2019
Martti Laine puheenjohtaja, Aimo Alanko varapuheenjohtaja, Ilkka Kantonen satamakapteeni, Aatto Kettunen satamakapteeni, Heidi Malaska sihteeri, Kasper Jääskeläinen varasihteeri, Veijo Toivonen jäsenasioiden hoitaja, Lars Olof Rundberg taloudenhoitaja,  Markku Tiilikainen ympäristövastaava, Marina "Riina" Halonen naistoimitkunta ja nettisivuston ajantasaisuus.