Uutiset

Talvitelakointipaikat

 Kaikki talvitelakointi paikat pitää sopia kippareiden kanssa

Kukaan ei voi nostaa venettään aikaisemmin sopimatta paikasta, eikä yhtään paikkaa voi varata parkkeemalla siihen tyhjän trailerin tai pukit.  
 
Kuulumisia venekerhosta 

Säilyttäessäsi telakointivälineitä rannan alueella ns. pukkitarhassa merkitse ne selvästi omalla nimellä ja venepaikkanumerolla. Trailereiden säilytyspaikka on myös pukkitarha.

Siivoa talvehtimispaikkasi ympäristö ja vie ongelmajätteet itse pois rannasta.


10§ Satamaohjesäännöt

Veneiden telakointi on sallittu 20.9. - 4.6. välisenä aikana. Poikkeuksista on aina sovittava satamakapteeneiden kanssa. Viime keväänä oli jonkin verran  lipsumista tässä asiassa, joten skarpataan vähän.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trailerit

Muistathan, että trailereiden kesäsäilytys on ”pukkitarhassa”. Jos trailerisi ei ole vielä siellä, niin tyrkkää se sinne. Myös vielä rannassa seisovat veneet pitää laskea veteen, ellet ole sopinut muuta satamakapteeneiden kanssa.

Skogsholmen

Skogsholmenissa lukot vaihdettu. Uuden avaimen kerholaiset saa käyttöönsä 10 €:n panttia vastaan. Kyselkää kippareilta tai hallituksen jäseniltä.

T-paidat

Kerholle tilattu logolla varustettuja harmaita T-paitoja. Paidan hinta on 10€. Koot ovat S, M, L, XL ja XXL. Niitä voi ostaa hallituksen jäseniltä.

Rottia rannassa

Rottia on nähty m.m pikkusaunan/vessan nurkilla ja grillin takana useaan otteeseen. 

Rotat levittävät mm. salmonellaa ja luovat mielikuvaa huonosta hygieniasta. Pidetään grillipaikka puhtaana. Ehkä on syytä käyttää jotain alustaa, kun valmistat ruokaa grillillä. Rotat hakevat ruokaa myös pöydiltä.

Nyt on tärkeätä, että jokainen huolehtii jätteistään asianmukaisesti.

Hallitus päätti myös, että kaikkien luontoon kuuluvien eläinten ruokkiminen on kielletty toistaiseksi rannan alueella. Älä levitä leivänmurusia tms. maahan lintujen ruuaksi, koska samalla ruokit myös rottia. Päätöksen noudattamatta jättämisestä seuraa Kerhon sääntöjen mukaiset toimenpiteet.

Toivottavasti yhteistyö pelaa ja saadaan ratkaistua tämä ongelma mahdollisimman pikaisesti. Tämä on meidän kaikkien yhteinen etu.

Valokuvagallerialle hoitaja

Kotisivujen valokuvagalleriaan tarkoitetut kuvat  lähetetään Janne Koivistolle. Jannen sähköpostiosoite on janne.koivisto(at)saunalahti.fi.

Toimintasuunnitelma 2020
Kerhon toimintasuunnitelma vuodeksi 2020 on julkaistu jäsenasioissa Löydät sieltä kerhon tapahtumat.

Kerhon toimihenkilöt 2020
Martti Laine puheenjohtaja, Aimo Alanko varapuheenjohtaja, Ilkka Kantonen satamakapteeni, Markku Tiilikainen satamakapteeni, Lea Ulmanen sihteeri, Veijo Toivonen jäsenasioiden hoitaja, Lars Olof Rundberg taloudenhoitaja,  Markku Tiilikainen ympäristövastaava, Marina "Riina" Halonen naistoimitkunta ja nettisivuston ajantasaisuus.