Kartanon Venekerho ry

vuodesta 1962

 

Uutiset

Kuulumisia venekerhosta (toukokuu 2017)

Sunnuntaina 28.5. oli viimeinen kerhon järjestämä yhteislasku tältä keväältä. Säilyttäessäsi telakointivälineitä rannan alueella ns. pukkitarhassa merkitse ne selvästi omalla nimellä ja venepaikkanumerolla. Trailereiden säilytyspaikka on myös pukkitarha.


Siivoa talvehtimispaikkasi ympäristö ja vie ongelmajätteet itse pois rannasta.


10§ Satamaohjesäännöt

Veneiden telakointi on sallittu 20.9. - 4.6. välisenä aikana. Poikkeuksista on aina sovittava satamakapteeneiden kanssa. Viime keväänä oli jonkin verran  lipsumista tässä asiassa, joten skarpataan vähän.

Vartiokopin ilmoitustaululla on tilauslista kerhon huppareista ja T-paitoja on edelleen myynnissä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trailerit

Muistathan, että trailereiden kesäsäilytys on ”pukkitarhassa”. Jos trailerisi ei ole vielä siellä, niin tyrkkää se sinne. Myös vielä rannassa seisovat veneet pitää laskea veteen, ellet ole sopinut muuta satamakapteeneiden kanssa.

Skogsholmen

Skogsholmenissa lukot vaihdettu. Uuden avaimen kerholaiset saa käyttöönsä 10 €:n panttia vastaan. Kyselkää kippareilta tai hallituksen jäseniltä.

T-paidat

Kerholle tilataan logolla varustettuja harmaita T-paitoja. Paidan hinta tulee olemaan 10€. Koot ovat S, M, L, XL ja XXL. Heti kun paidat tulevat niitä voi ostaa hallituksen jäseniltä Asiasta tiedotetaan ilmoitustaululla. Jos olet myös kiinnostunut hupparista vetoketjulla niin laita nimesi vartiokopissa olevaan listaan. Merkitse listaan myös kokosi ja väritoivomuksesi.  Jos on halukkuutta niin tilataan niitäkin punaisena, sinisenä ja harmaana. Hinta-arvio noin 30€ (riippuu määrästä).

Rottia rannassa

Rottia on nähty pikkusaunan/vessan nurkilla ja grillin takana useaan otteeseen alkukesästä. Puheenjohtaja ottaa yhteyttä haittaeläintorjuntaan, jotka hoitavat myrkytyksen. Olkaa tarkkoja koirien kanssa, viimeistään silloin, kun varotuslaput ilmaantuvat, etteivät koirat syö mitään maasta.  

Rotat levittävät mm. salmonellaa ja luovat mielikuvaa huonosta hygieniasta. Pidetään grillipaikka puhtaana. Ehkä on syytä käyttää jotain alustaa, kun valmistat ruokaa grillillä. Rotat hakevat ruokaa myös pöydiltä.

Nyt on tärkeätä, että jokainen huolehtii jätteistään asianmukaisesti.

Hallitus päätti myös, että kaikkien luontoon kuuluvien eläinten ruokkiminen on kielletty toistaiseksi rannan alueella. Älä levitä leivänmurusia tms. maahan lintujen ruuaksi, koska samalla ruokit myös rottia. Päätöksen noudattamatta jättämisestä seuraa Kerhon sääntöjen mukaiset toimenpiteet.

Toivottavasti yhteistyö pelaa ja saadaan ratkaistua tämä ongelma mahdollisimman pikaisesti. Tämä on meidän kaikkien yhteinen etu.

Valokuvagallerialle uusi hoitaja

Hallituksen marraskuun kokouksessa sovittiin  että kotisivujen valokuvagalleriaan tarkoitetut kuvat  lähetetään Raimo Tapojärvelle. Hän hoitaa kuvagalleriaa Jukka Kaukorannan jälkeen. Raimon sähköposti osoite on raimo.tapojarvi(at)saunalahti.fi

Toimintasuunnitelma 2017
Kerhon toimintasuunnitelma vuodeksi 2017 on julkaistu jäsenasioissa Löydät sieltä kerhon tapahtumat.

Kerhon toimihenkilöt 2016
Aimo Alanko varapuheenjohtaja, Heidi Malaska sihteeri, Jukka Kaukoranta varasihteeri, Veijo Toivonen jäsenasioiden hoitaja, Lars Olof Rundberg taloudenhoitaja,  Markku Tiilikainen ympäristövastaava.